Kristillinen tanssikoulu tulossa Turkuun

Tähtäimessämme on kristillisen tanssikoulun perustaminen Turkuun. Tanssitunnit 2020 ovat askeleita kohti unelmaamme. Tule mukaan ja näe tanssikoulun toteutuminen Turussa!

Tunnit alkavat 14.1. ja kestävät 7.5. asti. Hiihtolomalla ei ole tunteja.

Nykytanssi keskitaso tiistaisin klo 17.00-18.15, opettaja Suvi Salmenkivi

  • Keskitason tunneilla tutkitaan rentoutta ja heittäytymistä. Ylimääräinen lihasjännitys vaivaa nykyään lähes jokaista, joten tunneilla pyrimme tanssin keinoin tutkimaan, miten liikkuminen voisi tapahtua ergonomisesti. Tunneilla tehdään sekä rauhallisia että reippaita sykettä nostavia tanssillisia harjoituksia ja sarjoja. Tälle tunnille olisi hyvä olla muutaman vuoden kokemus jostakin tanssilajista.

Nykytanssi alkeet torstaisin klo 17.30-18.45, opettaja Linnea Hassila

  • Kehomme liikkuvat lukemattomilla tavoilla. Alkeistunnilla sukellamme liikkeeseen ja sen mahdollisuuksiin. Tutuksi tulevat esimerkiksi kehon painon hyödyntäminen ja liikkeen ketjuttaminen. Nykytanssille ominaiseen tapaan liikumme myös lattiatasolla. Tunnit koostuvat tanssisarjojen ja -liikkeiden harjoittelusta sekä tanssi-improvisaatiosta. Tälle tunnille uskaltaa hypätä mukaan vaikkei aikaisempaa tanssitaustaa löytyisikään.

Kurssimaksu 150€ / 75min

Ilmoittaudu tunneille täyttämällä ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUcFR0DP1Ouh6OVdp1kjLP7hHBULQU8BN-ZcYgKyLyeDdMEQ/viewform?usp=pp_url

Tunnit järjestetään Kulttuurikeskus Manillassa, Läntisen tanssin aluekeskuksen studiossa. Osoite: Itäinen Rantakatu 64b, 20810 Turku

Jos studion ovi ei ole auki ennen tunnin alkua, älä ovaa ovea itse, etteivät hälytykset mene päälle. Voit odotella aulassa. Salin perältä löytyy pukuhuone, jonne kulku salin poikki.

Tervetuloa mukaan!