Ajatuksia unelmista

Olin seurakunnan kesäleirillä 2011, jossa leirin teemana oli unelmat. Rukoilin leirin aikana, että Jumala antaisi minulle unelman. Jumala laski sydämelleni ajatuksen, että elä Jumalalle 100%:sesti ja kerro kaikille Hänen teoistaan. Se unelma tuli sydämelleni jäädäkseen ja siihen kaikki tulevat unelmani sekä tavoitteeni pohjaavat. Jos unohtaisin tämän alkuperäisen tärkeimmän unelman, mielestäni millään mitä tekisin, ei olisi suurempaa merkitystä. Haluan tehdä kaiken palvellen Jumalaa ja rakastaen samalla muita ihmisiä. Tällaisen unelman varaan eli Jumalan varaan elämän rakentaminen on täynnä toivoa tulevasta, kuten Raamatussa Jeesus lupaa: ”Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon” Jeremia 29:11

Unelmoin siitä, että ihmiset voisivat oppia tuntemaan Jeesuksen. Omassa elämässäni ei ole mitään, mitä voisin verrata siihen iloon, mikä tulee uskosta Jeesukseen. Unelmoin, että ne, jotka ovat masentuneita, saisivat ilon, että väsyneet saisivat voimaa, sairaat voisivat parantua ja jokainen ihminen pelastua tämän maailman taakoista, suorittamisesta ja synnistä.

Unelmani on ollut kahdeksannelta luokalta asti kristillisen tanssikoulun perustaminen, mutta se unelma kävi toteen tänä kesänä, kun perustimme Tanssikoulu Trian. Rukoilen nyt, että tanssikouluun voisi tulla oppilaita, jotka haluavat kasvaa uskossa ja antaa taitonsa Jumalan käyttöön.

Olen oppinut, että tanssikoulu on väline Jumalan käytössä, jotta se, mikä on tärkeintä voisi toteutua. Tanssikoulun kautta voin toteuttaa sitä unelmaa, jonka 2011 sain sydämelleni Jumalalta. Haluan elää antaen koko elämäni Jumalalle, mikä tarkoittaa sitä että en etsi omaa etuani vaan käännyn muiden ihmisten puoleen kuten Jeesus kääntyi. Kohtaan ihmiset tanssikoulussa ja rakastan heitä, jotta he voisivat tuntea Jumalan yhä lähemmin. Unelmoin, että tanssikoulun kautta voisimme olla Turussa, Loimaalla, muualla Suomessa ja ympäri maailmaakin valona sekä kertomassa kaikille Jumalan ihmeellisistä teoista.